Nieuws

Op 28 oktober heeft Pearle Opticiens Amsterdam in winkelcentrum Plein ’40-’45 feestelijk haar deuren heropend. Het Pearle team verwelkomt je graag in de vernieuwde winkel!

Supertrots

“De verbouwde winkel is volgens het allernieuwste winkelconcept, we zijn dan ook supertrots dat we in Amsterdam deze mooie Pearle winkel hebben” vertelt Jeroen Adams, bedrijfsleider van deze winkel. Jeroen: “De winkel is ruim opgezet en op de toekomst voorbereid. We verwelkomen je graag in de vernieuwde winkel!”

Vernieuwd én vertrouwd

Toch is niet alles nieuw, de winkel is al jaren een begrip in Amsterdam en alles draait om goede service en deskundig advies. Jeroen: “We willen echt weten wat elke klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden de winkel verlaat met precies de juiste zichtoplossing.”

Openingsactie: 10 dagen het montuur voor €10

Profiteer nu van de aantrekkelijke openingsactie: je krijgt 10 dagen lang het montuur voor maar €10*! Kom langs of maak een afspraak op www.pearle.nl/afspraak-maken. De winkel is gelegen aan de Burg. De Vlughtlaan 143a in Amsterdam en is van dinsdag t/m zaterdag geopend.

*Deze actie is uitsluitend geldig bij Pearle Opticiens Amsterdam Burg. De Vlughtlaan van 28 oktober t/m 6 november 2022 en uitsluitend in combinatie met glaspakket Goud of hoger.