EvenementenNieuws

Sinterklaas is aangekomen in Nederland en zijn Pieten hebben alvast een geweldig spectaculair programma bedacht voor in winkelcentrum Plein ’40-’45. Tussen zaterdag 19 november en zaterdag 26 november staat het winkelcentrum in het teken van de Pieten speurtocht.

Bij verschillende ondernemers in het winkelcentrum kan je gedurende deze periode een Piet of Sinterklaas speurbord vinden met opdrachten. Bij de ondernemers zullen er ook jute zakken van Sinterklaas worden uitgedeeld. Deze zakken kun je vinden bij Aktiesport, Golddust, Nelson, Tekbir, Wibra, Zeeman, Blokker, Albert Heijn, Dirk, La Chica en Optie 1. In deze zak kun je onder andere een echte brief van Sinterklaas vinden, de Pietenspeurtocht kaart inclusief aanwijzingen en nog veel meer!

Lukt het jou om alle opdrachten te voltooien? Dan kan je op zaterdag 26 november je stempelkaart inleveren en een echt Hulppieten diploma in ontvangst nemen. Daarnaast maak je ook nog kans op een cadeaubon van de Intertoys! Indien jij tussen 12.30 en 16.30 uur aanwezig bent in het winkelcentrum kan je ook genieten van de overige Sinterklaas entertainment die deze dag zal plaatsvinden.

Ben jij ook benieuwd naar de speurtocht, de inhoud van de jute zak en het entertainment? Kom dan tussen zaterdag 19 november en zaterdag 26 november naar winkelcentrum Plein ’40-‘45.