Nieuws

Op zaterdag 22 oktober tussen 12.30 en 16.30 staat winkelcentrum Plein ’40-’45 in het teken van de tweede editie van de Pop-Up Modeshow. Deze dag staat bol van spektakel en unieke verrassingen die jouw bezoek aan het winkelcentrum nóg leuker maken.

Tijdens de Pop-Up Modeshow zullen modellen de producten van de ondernemers van het winkelcentrum tentoonstellen aan het winkelende publiek. Zie jij iets waardoor je geïnspireerd raakt? Dan weet je door middel van de bordjes die de modellen dragen meteen waar je het product kunt aanschaffen!

Naast de modeshow zal een kleurrijke brassband het festijn van muziek doen voorzien en zijn er twee rollerskate dames aanwezig die te gekke kunstjes laten zien. Tevens zullen er optredens zijn van dansscholen uit de omgeving.

Uiteraard vertrek je niet met lege handen naar huis. Er zullen 300 goodiebags worden uitgedeeld met leuke goodies. Wie weet maak jij wel kans op een van de cadeaubonnen van de ondernemers die in een aantal van de zakjes verstopt zitten!

Zien we jou ook op zaterdag 22 oktober tussen 12.30 en 16.30 uur in winkelcentrum Plein ’40-’45?