EvenementenNieuws

De dagen beginnen langzaam langer te worden en het voorjaar komt snel dichterbij. Om dit te vieren staat winkelcentrum Plein ‘40’-’45 op zaterdag 4 maart in het teken van de Pop-Up Modeshow waar de nieuwste producten van ondernemers alvast tentoongesteld worden. Tussen 12.30 en 16.30 kun je hier terecht voor een gave show met modellen en nog veel meer entertainment.

Tijdens de POP-Up Modeshow krijgen ondernemers uit het winkelcentrum te kans om op hun producten te showen aan het winkelend publiek. Via de rode loper zullen modellen de verschillende producten tentoonstellen en jou inspireren! Dansscholen uit de omgeving zorgen voor spectaculaire optredens en steltenlopers zorgen voor een bijzondere aanblik. Uiteraard zal er ook muzikaal vertier aanwezig zijn waardoor je een bijzonder dagje winkelen meemaakt. Tevens zijn er ook prijzen te winnen dus mis het niet!

Ben jij ook aanwezig? Dan zien we je op zaterdag 4 maart tussen 12.30 en 16.30 uur en laat je inspireren in winkelcentrum Plein ’40-’45!