EvenementenNieuws

De dagen worden korter, de winter begint op gang te komen en dat betekent ook dat Kerstmis voor de deur staat! Op zaterdag 24 december tussen 12.30 en 16.30 uur viert winkelcentrum Plein ’40-’45 het Kerstfeest.

Op een centrale plek in het winkelcentrum zal een aangeklede inpakbalie komen te staan die zal worden afgezet met houten paaltjes. Hier kun je al je kerstinkopen naar toe brengen en ze door de hostessen feestelijk laten inpakken. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten inpakpapier en mogelijkheden. Zo heb jij de mooiste cadeautjes onder de boom!

Naast de mogelijkheid om je cadeaus extra mooi in te pakken zal er ook extra vermaak zijn, om jou helemaal in de sfeer te brengen. Zo zullen er verschillende lekkernijen worden uitgedeeld, zoals warme chocomelk en kerstkoekjes. Een rijdende pianist zal voor een gezellige sfeer zorgen middels de vrolijkste (kerst)liedjes. Tot slot kun jij ook een Polaroid foto laten maken en deze in een kerstkaart mee naar huis nemen!

Wil jij ook aanwezig zijn bij de kerstviering in winkelcentrum Plein ’40-’45? Breng dan tussen zaterdag 24 december tussen 12.30 en 16.30 uur een bezoekje aan het winkelcentrum!