EvenementenNieuws

De dagen worden langzaam korter en het najaar is in aantocht maar niet getreurd! In winkelcentrum Plein ’40-’45 kun je namelijk terecht voor voor een vrolijk najaarsfeestje. Op zaterdag 14 oktober staat winkelcentrum Plein ’40-’45 in het teken van de Pop-Up Modeshow waar de nieuwste producten van ondernemers op unieke wijze tentoongesteld worden. Tussen 12.30 en 16.30 uur ben je bij ons aan het juiste adres voor een bijzondere show met modellen, een rode loper, gave producten en nog veel meer entertainment.

Tijdens de Pop-Up Modeshow krijgen ondernemers de kans om de nieuwste collecties te tonen aan het publiek. Via de rode loper zullen modellen de nieuwste collecties van allerlei verschillende ondernemers tentoonstellen en jou inspireren! De show zal verder opgevrolijkt worden door optredens van dansscholen uit de omgeving en steltenlopers die voor een bijzondere aanblik zullen zorgen. Een muzikale act zal zich door het gebied verplaatsen om een dagje winkelen nog specialer te maken.

Zorg dus dat jij op zaterdag 14 oktober tussen 12.30 en 16.30 uur aanwezig bent in winkelcentrum Plein ’40-’45 en laat je inspireren!