Geen categorieNieuws

De kerstdagen staan weer voor de deur en ook in winkelcentrum Plein ’40-’45 gaat dit niet onopgemerkt voorbij. Op zaterdag 11 en zaterdag 18 december staat Plein ’40-’45 in het teken van kerst. Op deze dagen kun je in het winkelcentrum tussen 12.00 en 16.00 genieten van een gezellige sfeer.

Op zaterdag 11 december zal het winkelcentrum opgevrolijkt worden door het feestelijke twinkelteam. Het twinkelteam zal zich door het winkelcentrum bewegen en de sfeer opvrolijken door middel van sfeervolle kerstmuziek te draaien en te zingen. Als kers op de taart zal het twinkelteam ook 500 kerstkransjes aan bezoekers uit delen.

Op zaterdag 18 december zijn de kerst Amorosas in het winkelcentrum. De Amorosas zijn op zoek naar mensen die graag een kerst- of nieuwjaarswens willen delen met vrienden of geliefden. Bij de Amorosas kun jij je gedroomde kerstwens voor een ander schrijven. Geen inspiratie of weet je niet goed hoe je het moet verwoorden? Geen probleem! De Amorosas helpen je door de mooiste woorden op papier te toveren en kunnen het diezelfde dag nog op de post doen.

Zorg dus dat je op zaterdag 11 december en zaterdag 18 december een bezoek brengt aan winkelcentrum Plein ’40-’45 om in de ultieme kerststemming te komen.